Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου οι 4 Κατερινιώτες που θα κάνουν το γύρο της Ελλάδας σε 13 μέρες


Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ασφαλιστικός σύμβουλος στο επάγγελμα, ο Νίκος Πανίδης εκτελωνιστής , ο Χριστόφορος Αμανατίδης μάγειρας και o Πάρης Παρασκευαΐδης φοιτητής, είναι τα νεαρά παιδιά που αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα: Να κάνουν το γύρο της Ελλάδας σε 13 ημέρες..

«Αποφασίσαμε να κάνουμε το γύρο της Ελλάδας σε 13 μέρες. Θα βγούμε θα περάσουμε ωραία, θα τραβήξουμε κάποια πλάνα, κάποια βίντεο και στο τέλος όλα μαζί θα τα ενώσουμε και θα τα κάνουμε ένα πολύ ωραίο βιντεάκι που θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο και θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο.» δήλωσε ο Πάρης. 
Με έδρα τους την Κατερίνη όπου και ζουν θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην όμορφη χώρα μας την 1η Μαΐου. «Θα φτάσουμε μέχρι το βορειότερο άκρο της Ελλάδας το Αρμένιο, από εκεί θα πάμε Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα,  θα κατεβούμε Πελοπόννησο, θα πάμε στην Αθήνα, από εκεί με αεροπλάνο στα Χανιά, στο Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και από εκεί θα ανέβουμε προς τα πάνω πάλι.» εξηγεί και προσθέτει
«Θα κάνουμε περίπου 400 χλμ. την ημέρα, οπότε ο χρόνος της στάσης μας θα είναι ίσα ίσα για τα πλάνα τα οποία θα πρέπει να τραβήξουμε.»
Καταλήγοντας ο Πάρης αποκαλύπτει πως το προτζεκτ λέγεται Around Greece «Γενικά μας αρέσουν τα ταξίδια και έχουμε σα σκοπό να γυρίσουμε όλο τον κόσμο. Είπαμε για αρχή να ξεκινήσουμε από εδώ την Κατερίνη, το πιο όμορφο σημείο για μας.»


katerini-news.gr