Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Πλήθος επισκεπτών σήμερα στο χιονοδρομικό του Ελατοχωρίου (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Πλήθος επισκεπτών κατακλύζουν αυτές τις μέρες το Ελατοχώρι καθώς και το Χιονοδρομικό Κέντρο αφού η προχθεσινή χιονόπτωση «έφτιαξε» την ψυχολογία..
το αρκετό χιόνι και ο καλό καιρός επιτρέπει την επίσκεψη.

Από το πρωί σήμερα ο χώρος του Χιονοδρομικού είναι γεμάτος από  μικρούς και μεγάλους απ' όλη την Βόρεια Ελλάδα, αν και οι πίστες λόγω της μικρής χιονόπτωσης δεν είναι ανοικτές.

Οι φίλοι του σκι πάντως περιμένουν το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να ξεσπάσει από αύριο, Κυριακή, το οποίο θα εξαπλωθεί σταδιακά σε όλη τη χώρα.

Ειδικότερα αύριο Κυριακή, αναμένεται να πέσουν χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ που περιμένει, επίσης, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες αρχικά θα εκδηλωθούν στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Σταδιακά θα μεταφερθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι στα πελάγη αναμένεται να φτάσουν στα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ. Στα κεντρικά και νότια, η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Ο δρόμος για το Χιονοδρομικό του Ελατοχωρίου είναι καθαρός και λειτουργούν οι αναβατήρες για μεταφορά επισκεπτών για βόλτα.






Kaferini η ενημέρωση στoν καφέ της πόλης