Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

«Δωροεπιταγές αλληλεγγύης» από τα σούπερ-μάρκετ «Μασούτης» σε οικογένειες της Πιερίας που έχουν ανάγκη


Η «Διαμαντής – Μασούτης Α.Ε.» στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Νοιάζομαι – Μπορώ – Στηρίζω» συγκέντρωσε για το 2013 το ποσό των 30.000 ευρώ για να δοθούν σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. «Μπορούμε», σε 1000 οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.


Προς την κατεύθυνση αυτή, στην απτή στήριξη οικογενειών των Δήμων Κατερίνης και Δίου – Ολύμπου αντίστοιχα που έχουν ανάγκη προχώρησαν τα σούπερ μάρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ». Ειδικότερα προσφέρθηκαν δωροεπιταγές στις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες των συγκεκριμένων Δήμων, οι οποίες θα αποδοθούν στους δικαιούχους συμπολίτες μας.

Στον Δήμο Κατερίνης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πιερίας - Λάρισας της εταιρείας, κ. Ζιώγας Ιωάννης και ο Διευθυντής του καταστήματος της οδού - Αριστοτέλους κ. Νίκος Κατσίμπουρας παρέδωσαν την επιταγή «αλληλεγγύης» (25 επιταγές των 30 ευρώ), στον αρμόδιο εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ.Γεώργιο Ίτσιο, ενώ στον Δήμο Δίου Ολύμπου την επιταγή (10 επιταγές των 30 ευρώ), από την Διευθύντρια GRAND ΜΑΣΟΥΤΗΣ Σβορώνου κα Αντωνία Σωτηράκη παρέλαβε η κα Δέσποινα Παρουσιάδου.
Οι δύο αιρετοί των Δήμων της Πιερίας συνεχάρησαν τους υπεύθυνους της εν λόγω εταιρείας - που εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στην περιοχή μας - «για την έμπρακτη υποστήριξη των οικογενειών», ενώ ευχήθηκαν «αυτή η πρωτοβουλία ευαισθησίας και αλληλεγγύης να βρει μιμητές».

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες των σούπερ μάρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» τόνισαν ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια που θα δώσει ανακούφιση στα νοικοκυριά που πλήττονται από την παρατεταμένη οικονομική κρίση.


Kaferini η ενημέρωση στoν καφέ της πόλης