Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Τραγικό τέλος για τον 39χρονο από την Πιερία που παρασύρθηκε από όχημα στην Εγνατία


Τραγικό ήταν το παιχνίδι της μοίρας για τον καταγόμενο από την Πιερία προϊστάμενο των καταστημάτων Olympus Plaza στα ΣΕΑ Πλατάνου, Αχιλλέα Λένο..
ο οποίος ύστερα από τροχαίο ατύχημα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 39χρονος άνδρας καταγόταν από την Παλαιόστανη και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Ιουνίου είχε παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα στα ΣΕΑ Πλατάνου, που βρίσκονται επί της Εγνατίας Οδού κοντά στην Αλεξάνδρεια, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γύρω στις 13:30 ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο προκειμένου να περάσει από το ένα ΣΕΑ στο άλλο, που βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα. Ωστόσο, στην προσπάθειά του αυτή παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Βέροιας και από εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Παρ' όλα αυτά δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή σκορπώντας την οδύνη σε συγγενείς και φίλους.

Η εξόδιος ακολουθία του Αχιλλέα Λένου θα τελεστεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων στον Κορινό.


Kaferini η ενημέρωση στoν καφέ της πόλης