Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη της Παvελλήvιας Ομoσπovδίας Σωματείωv Γovέωv και Κηδεμόvωv Ατόμωv με Αvαπηρίες στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα.Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Παvελλήvιας Ομoσπovδίας Σωματείωv Γovέωv και Κηδεμόvωv Ατόμωv με Αvαπηρίες (ΠΟΣΓΚΑμεΑ) , κ. Ιωάννης Λυμβαίος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής..
της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Σοφία Μαυρίδου καλωσόρισε τα μέλη της Παvελλήvιας Ομoσπovδίας Σωματείωv Γovέωv και Κηδεμόvωv Ατόμωv με Αvαπηρίες στην Πιερία, όπου το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΜΕΡΙΜΝΑ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-ακρόαση των φορέων της ΠΟΣΓΚΑμεΑ Ν.Πιερίας, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΓΚΑμεΑ.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επι τάπητος τα σοβαρά και χρόνια ζητήματα που ταλανίζουν και επηρεάζουν την καθημερινότητα και γενικότερα τη διαβίωση των  ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους και επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη στήριξης και συμπαράστασης της Παvελλήvιας Ομoσπovδίας Σωματείωv Γovέωv και Κηδεμόvωv Ατόμωv με Αvαπηρίες στη συνέχιση του αγώνα στο Αναπηρικό Κίνημα, με σύμμαχο την αγάπη και την ευαισθησία, για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών και των γονιών τους τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, με γνώμονα την υπεράσπιση και τη διεκδίκηση των  δικαιωμάτων των παιδιών-ατόμων με αναπηρία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε τα μέλη για τη συνάντηση και την εποικοδομητική συζήτηση εκφράζοντας τη στήριξή της στην ΠΟΣΓΚΑμεΑ και στις ενέργειές της για αξιοπρεπή δικαιωματική διαβίωση των ατόμων με αναπηρία ισότιμη με όλους τους υπόλοιπους πολίτες.


Kaferini η ενημέρωση στoν καφέ της πόλης